Общо обяви: 9049 Общо потребители: 300559

Сугестопедия: курсове по Руски език

Детайли към обявата:

520 лв.

Подробно описание:

Основното ниво на обучение в провежданите от Езиков Център Асториа Груп сугестопедични курсове по Руски език, включва набор от лексикални и граматически единици, които биха били полезни за един човек в началото на развитието му в новия език. Част от темите през които се преминава по време на обучението по Руски език чрез сугестопедия, са запознанство с нови хора – представяне, описване на външен вид и предпочитания, лични интереси, свободно време и хоби, пътуване, посещение на забележителности, пазаруване, облекло, поръчка в ресторант, резервация в хотел или закупуване на билети и мн.др. Изучават се хорариум от 2000 основни лексикални и граматически единици, които по време на своя сугестопедичен курс по Руски език ще научите с лекота и дългосрочно.
Обучението представлява упражнения по четирите основни умения при усвояване на чужд език: говорене, слушане, четене и писане. Всяко ниво стартира със спецификата на произношението и граматиката, като цели разширяване на активния речников запас. .

Учебен център „Асториа Груп“ извършва обучение както на възрастни, така и на деца и ученици, от абсолютно начинаещи до сертификатни нива.
Сугестопедични курсове по Руски език Езиков Център Асториа Груп.

Сертификат

издаване на 🎓 сертификат за владеене на Руски език, спрямо изискванията на Общо-европейската езикова рамка. Необходимо е успешно полагане на изходящ изпит.

Таксата за сугестопедичното обучение по Руски език е 490 лв. + 30 лв. учебни материали.

За повече информация се свържете с нас 0890 320 053

image

Етикети:

7 Общо преглеждания, 1 за днес

22 /25 /5

  

Сходни обяви

Реклама

Вашият коментар

Използвайте формата, за да изпратите съобщение към автора на тази обява.

  1. CAPTCHA

Информация за автора

  • Публикувана от: Astoria Group
  • Член на сайта от: 26.05.2021