Общо обяви: 9049 Общо потребители: 300559

Онлайн курс: Сугестопедия – Немски език А2

Детайли към обявата:

Няма цена

Подробно описание:

Получаване на сертификат за покритото езиково ниво /след успешно полагане на изпит в края на обучението/. • Увереност в разговори на ежедневни теми – работа, семейство, дневна рутина, лични предпочитания, хобита и интереси, мечти и мн. други Очакваме ви Онлайн! Асториа Груп – „От възможности към постижения”Онлайн Курс: Сугестопедия – Немски език А2
Онлайн курс: Сугестопедия – Немски език А2 от Езиков Център Асториа Груп.Научете нов език, заредете се с увереност и нови знания! Станете част от курсистите на нашата платформа за онлайн езиково обучение.Всеки курсист записал се на онлайн курс: Сугестопедия – Немски език А2, има възможността да се запознае отблизо с немската реч, да изгради умения да води в свободен текст разговори на немски език и да пребори езиковата си бариера. Всеки курс по Немски език в зависимост от нивото на обучение е създаден по интерактивен метод, който дава възможност да се изучава езика удобно и лесно разбираемо, като сами планирате времето си за посещение и в същото време имате комуникация с преподавател. Във всеки сугестопедичен курс по немски език сме включили ежедневни заобикалящи ни теми за обсъждане, които ни въвличат в различни ситуации.Уроците в настоящия курс Сугестопедия – Немски език А2 съдържат различни изображения, аудио записи и видеа, които пресъздават реални ситуации. Всеки курсист избрал да учи онлайн сугестопедичен курс по немски език има възможността да упражнява своите знания, като специално сме подготвили допълнителни упражнения със задачи. Знанието ни прави по мотивирани и готови да покоряваме нови върхове. Направете правилният избор и станете част от нашето онлайн обучение по немски език. Предлагаме Ви възможността да бъдете още една крачка пред останалите. По време на Вашия курс по немски език чрез метода сугестопедия плавно и постепенно ще научавате ключови граматични и лексикални правила, ще научите много нови думи и ще развиете основни комуникативни умения.
Защо да изберем обучение по Немски език чрез метода Сугестопедия?
✔️ благодарение на предлаганите от Езиков Център Асториа Груп сугестопедични курсове по Немски език, всеки курсист ще придобие умение за свободно използване на езика в множество ежедневни житейски ситуации, като умело борави със своя активен и пасивен речников запас, състоящ се от над 2000 нови думи и изрази. ✔️ по време на това сугестопедично обучение по Немски език се развиват и четирите компонента на владеене. А именно: говорните умения, уменията за слушане и разбиране, за четене, както и писмените умения, така важни в ежедневната комуникация. ✔️ обучаемите се запознават с културата, изкуството, традицията и художествената литература на страните, в които се говори езика; ✔️ създават се умения за работа в екип, като се разкриват на интелектуалните, творчески, емоционални и паметови резерви на личността чрез поощряване на креативността и въображението на курсистите ✔️ чрез изучаването на немски език по метода „Сугестопедия“, учебният материал се овладява без стрес и напрежение. Активира се дългосрочната памет и на участниците в обучението.
ратко съдържание на Онлайн Курс: Сугестопедия – Немски език А2
• 70 урока по немски език представящи похватите за боравене с немската реч по интересен и интуитивен начин; • Възможност за упражняване на наученото с помощта допълнителни интерактивни упражнения; • 180 дни (6 месеца) неограничен достъп до всички уроци и упражнения; • Получаване на сертификат за покритото езиково ниво /след успешно полагане на изпит в края на обучението.

image

Етикети:

5 Общо преглеждания, 1 за днес

22 /25 /5

  

Сходни обяви

Реклама

Вашият коментар

Използвайте формата, за да изпратите съобщение към автора на тази обява.

  1. CAPTCHA

Информация за автора

  • Публикувана от: Astoria Group
  • Член на сайта от: 26.05.2021