Общо обяви: 9041 Общо потребители: 300567

Онлайн Курс – Подготовка за Тест Marlins

Детайли към обявата:

140 лв.

Подробно описание:

Езиков Център Асториа Груп Ви предлага Онлайн Курс – Подготовка за Тест Marlins , съобразен изцяло с Вашия график и възможност за посещение.
Настоящият Онлайн Курс за подобряване на езиковите умения и явяване на Марлинс тест е предназначен за морски лица на различни длъжности. Курсовете включват подобряване на езикови умения чрез слушане,четене, граматика, лексика и произношение. Разнообразни тестове позволяват на обучаемите да следят напредъка си. На курсистите се предоставят насоки за подобряване на техниките за усвояване на знания. Предлаганият от Езиков Център Асториа Груп Онлайн Курс – Подготовка за Тест Marlins предоставя фундаменталните знания, необходими за успешно полагане на Марлинс тест. Той е достъпен за курсисти от всички възрасти, които имат необходимост или интерес към развиване и задълбочаване на общите си езикови познания по английски език. Програмата е фокусирана върху употребата на езика и ползването на четирите езикови умения (четене, писане, слушане, говорене) в реални ситуации. Курсистите се запознават в детайли с формата на Марлинс тест, както и с различни стратегии за най-ефективно справяне с всяка от частите му в рамките на определеното време. Много от менинг компаниите изискват преминаването на „Marlins Test for Seafarers“ за да видят нивото на владеене на английски език. Изпълнителна Агенция „Морска администрация“ е включила „Marlins Test for Seafarers“ като изпит по английски език за да получите съответните морски правоспособности. Сертификационния тест може да направите на сайта на Marlins. Получавате сертификат, който е валиден шест месеца.
Кратко съдържание на „Онлайн Курс – Подготовка за Тест Marlins“:
• Общо 76 урока по английски език, представящи похватите за боравене с английската реч по интересен и интуитивен начин; • Рaздeл „Marlins тестът: Какво представлява?“ – изчерпателно обяснение на формата и изискванията на Марлинс тест • Рaздeл “Marlins тестът: Компонентите” с упpaжнeния, кoитo дeтaйлнo пpeдстaвят всякa чaст oт peaлния Марлинс тест • единадесет раздела“Marlins Tests”, от които учaщитe щe paзвият нeoбxoдимитe умeния, гледайки видеа с реални тестове Marlins • „Marlins тестът: Практика“ – допълнителни интерактивни упражнения към всеки един от компонентите на Марлинс тест • 90 дни (3 месеца) неограничен достъп до всички уроци и упражнения.
Можете да заявите Вашето желание за превод от немски език или превод на немски език чрез контактна форма или на посочените телефони
0890 320 053

image

Етикети:

5 Общо преглеждания, 1 за днес

22 /25 /5

  

Сходни обяви

Реклама

Вашият коментар

Използвайте формата, за да изпратите съобщение към автора на тази обява.

  1. CAPTCHA

Информация за автора

  • Публикувана от: Astoria Group
  • Член на сайта от: 26.05.2021