Общо обяви: 9049 Общо потребители: 300558

БулСис 2000 ООД

Детайли към обявата:

Няма цена

Подробно описание:

Създаден през 2013 година, сайтът на Булсис 2000 – ООД е специализиран в областта на дистрибуцията на продукти на информационните технологии.

Нашата мисия в Булсис 2000 – ООД е да предоставим най-доброто обслужане чрез осигуряване на отлични цени и бързи доставки. Ние отделяме необходимото време и внимание, за да Ви предложим най-добрите оферти. Така Вие, нашите клиенти, имате възможност, да се възползвате от най-доброто на пазара.

Как да поръчам?

Булсис 2000 – ООД е електронен магазин. Продуктите, представени в сайта, могат да се поръчат онлайн при натискане на бутона „КУПИ”, по телефона, през онлайн чата или по email.

Поръчването в сайта става бързо, лесно и дори без регистрация. Достатъчно е да кликнете на бутона „КУПИ” и ще влезнете във Вашата виртуална пазарска количка, където се събират всички продукти, които сте избрали за закупуване. След това трябва само да следвате стъпките, през които ще Ви преведе системата, и да попълните нужните данни.

Как ще получа поръчаната стока?

Стоките се доставят по куриер, чрез куриерска фирма, избрана от Булсис 2000 – ООД.

Как се извършва плащането?

Булсис 2000 – ООД предлага различни методи за плащане на направените поръчки:

· Банков превод – В отговор на Вашата успешна поръчка, ще Ви изпратим документ, който съдържа код на поръчката, цената на изпраната стока и банкова сметка, по която да преведете парите. След извършен превод и неговото отразяване, стоката ще Ви бъде изпратена. Валидността на кода на поръчката е 3 работни дни.

· В брой (наложен платеж) – При плащане с „наложен платеж” клиентът заплаща дължимата сума при доставка на стоките от куриера.

Преди да завършите и изпратите поръчката, системата ще Ви даде подробна калкулация на дължимата сума, включително доставката.

Мога ли да разопаковам и прегледам стоката, преди да платя при доставка?

Да, разбира се, това е Ваше право. Куриерът ще Ви изкача, колкото е необходимо.

Мога ли да върна поръчаната стока, ако не ми хареса?

Може да върнете поръчката в срок до 7 дни, след датата на покупката. Транспортните разходи по връщането се поемат от нас. Продуктите трябва да са в пълна окомплектация, с непроменен софтуер и ненаранен външен вид, с нерегистрирана или удължена гаранция и да не са били изработени по индивидуална поръчка.

Каква е гаранцията на продуктите?

Гаранцията на продуктите можете да видите в характеристиките им. Информацията за гаранцията обикновено се намира в края на списъка със спецификации.

imageimageimage

Етикети: , , , , ,

470 Общо преглеждания, 1 за днес

22 /25 /5

  

Сходни обяви

Реклама

Вашият коментар

Използвайте формата, за да изпратите съобщение към автора на тази обява.

  1. CAPTCHA

Информация за автора

  • Публикувана от: 10' grad
  • Член на сайта от: 29.11.2018